DEMISIE LA VÂRFUL PRO ROMÂNIA DE LA BUZĂU

0
267

Viorel Ştefu, preşedintele organizaţiei municipal a partidului Pro România a demisionat din funcţie şi a plecat şi din partid. Fost comandant al Poliţiei buzoiene, Ştefu, a anunţat printr-o scrisoare deschisă că părăseşte partidul alături de 7 vicepreşedinţi. El lasă de înţeles că îşi va continua activitatea în politică, fără să precizeze în ce partid.
Demisie neaşteptată în partidul Pro România. Viorel Ştefu, recent ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Buzău a anunţat că părăseşte partidul împreună cu 7 vicepreşedinţi ai organizaţiei pe care a condus-o.

“Vreau să vă informez că astăzi am demisionat din calitatea de membru al partidului politic PRO România și președinte al organizației municipale, alături de alți 7 vicepreședinți.

În ultimul an și 3 luni, am trecut prin 2 bătălii electorale, am coordonat activitatea și campania organizației municipale, obținând un procent de 12% la europarlamentare, probabil cel mai bun rezultat obținut vreodată la Buzău de un partid format de numai 6 luni.

Doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată și mulțumesc și foștilor colegi din organizația municipală alături de care am muncit și obținut aceste rezultate frumoase. Așa cum am spus mereu, nu am intrat în politică pentru funcții sau salarii, ci pentru a putea face o schimbare reală a modului în care se face politică, a modului în care se administrează instituțiile publice și a modului în care sunt reprezentate interesele cetățenilor.

În continuare consider că Buzăul merită și trebuie să se dezvolte mult mai rapid, să țină pasul cu evoluțiile din societățile occidentale, iar nevoile reale ale buzoienilor să constituie prioritatea oricărei conduceri politice”, a explicat Viorel Ştefu în scrisoarea deschisă adresată buzoienilor.

Fost comandant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Viorel Ştefu a activat în Pro România, după trecerea în rezervă. Plecarea sa din partid vine la scurt timp după ce consilerul municipal Constantin Ionescu, a părăsit PNL şi s-a înscris în Pro România, pentru a candida la postul de primar al Buzăului. Ştefu precizează în scrisoarea deschisă că doreşte să rămână în continuare implicat și preocupat de problemele cu care se confruntă toții buzoienii, și va analiza în perioada următoare care este modul cel mai potrivit de a continua activitatea politică.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ