DEMITEREA LUI TESCARU, CONTESTATĂ

0
48

Fostul director general al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a dat în judecată Compania de Apă, iar secţia civilă a Tribunalului Buzău va decide dacă suspendă hotărârea Consiliului de Administraţie al Companiei, prin care a fost recent destituit din funcţie. Ionel Tescaru cere emiterea de către instanţă a unei ordonanţe preşedinţiale, prin care să fie repus pe funcţia de pe care a fost demis.
Conflictul dintre Ionel Tescaru și actuala conducere a Companiei de Apă este unul fără sfârșit. După ce a fost destituit din funcție în urma voturilor date de membrii Consiliului de Administrație al Companiei, Ionel Tescaru a contestat decizia în instnață. Fostul director cere emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie repus pe funcţia de pe care a fost demis.
Actuala conducere a Companiei de Apă se aștepta la un astfel de demers din partea lui Ionel Tescaru. În plus, era dreptul legal al fostului director de a contesta decizia de destituire. Temerea este ca instanța să nu dea o decizie favorbailă lui Tescaru, ceea ce i-ar permite acestuia revenirea la conducerea Companiei de Apă.
Ionel Tescaru a fost demis pe 15 noiembrie de Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Buzău, cu patru voturi ”pentru” şi o „abţinere”, după ce fostul director a refuzat, spune actuala conducere, în mod repetat, să prezinte un plan de management.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ