DEMONSTRAȚIE DE KARATE LA LICEUL DIN POGOANELE

0
325

Au lăsat temele și cursurile deoparte pentru a învăța karate. Vorbim de elevii de la Liceul Teoretic din Pogoanele, care au ales ca în Săptămâna altfel să se bucure de o demonstrație de karate. În sprijin le-a venit un club sportiv, care a reușit să îi țină atât pe copii, cât și pe profesori și părinți cu sufletul la gură.
În cea de-a doua zi a săptămânii ”Școala altfel”, elevii Liceului Teoretic Pogoanele au lăsat deoparte cursurile și au decis să se dedice sportului. În sprijin le-au venit mai mulți copii de la clubul de karate CSA RONIN DYN Buzău, antrenați de sempai Gabi Frățilă.
Adunați în sala de sport a liceului, elevii au urmărit o demonstrație de karate kyokushin. Mișcările sportivilor i-au ținut cu sufletul la gură atât pe copii, cât și pe profesori și părinți.
Această activitate găzduită de Liceul Teoretic Pogoanele a urmărit mai multe obiective, cum ar fi exersarea unei discipline exemplare, antrenarea tuturor calităților motrice ale copiilor, educarea fizicului și a spiritului ce fac ființa umană să atingă acea treaptă a armoniei depline atât cu sine însuși, cât și cu universul înconjurător.
Pe viitor, se dorește deschiderea unei secții de karate kyokushin chiar în localitatea Pogoanele.

DENISA IRIMIA/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ