Depășire criminală

0
7

Accidentul cumplit de la Nehoiu, surprins de camera de bord
Accidentul de la Nehoiu, petrecut în weekend a fost surprins de camera de bord a unuia dintre autoturismele implicate. În urma evenimentului rutier, trei persoane au fost grav rănite. Încă o dată, teribilismul și neatenția la volan provoacă victime. Atenție, urmează imagini cu un putenic impact emoțional.
Un grav accident de circulatie s-a petrecut în weekend pe DN 10, la Nehoiu. Potrivit Inspectoratului Judetean de Poliție Buzău, a fost vorba de o coliziune între 2 autoturisme, unul condus pe direcția Buzău către Brașov de către un șofer în vârstă de 24 de ani și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer în vârstă de 23 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor și a unei pasagere din autoturismul care se deplasa pe direcția Buzău către Brașov, o tânără în vârstă de 20 de ani. Totul ar fi plecat de la o depășire neregulamentară, într-o curbă deosebit de periculoasă, în contextul în care vizibilitatea era scăzuta iar carosabilul umed. Evenimentul rutier a fost surprins de camera de bord a unuia dintre autoturismele implicate. Atenție, urmează imagini cu un putenic impact emoțional.
Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Politiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ