DEPĂŞIRE MORTALĂ

0
54

O femeie de 59 de ani din Buzău şi-a pierdut viaţa astăzi într-un accident rutier produs pe Şoseaua Spătarului. Ea se afla pe bancheta din spate a unui autoturism condus de fiica sa, o tânără de 27 de ani, şi a fost proiectată prin geamul maşinii, în urma impactului cu un alt autovehicul. Înacestase aflaudouăfemeiși o adolescentă.Șoferița de 45 de anișidouăpasagere de 44, respectiv 17 ani au suferitrăniușoare.Potrivitpoliţiştilor, accidentul s-a produs în urma unei manevre periculoase de depăşire şi a carosabilului umed.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanţă care au preluat răniţii şi i-au transportat la spital. Pentru femeia de 59 de ani nu s-a mai putut face nimic, deşi s-a încercat resuscitarea, timp de 45 de minute.

Tânăra de 27 de ani aflată la volanul maşinii care a provocat accidentul a intrat în stare de şoc. După ce şi-a mai revenit, ea a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul şi au întocmit un dosar penal.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ