DEPISTATĂ CU CORONAVIRUS DUPĂ CE A NĂSCUT

0
317

O tânără, în vârstă de 23 de ani, din Râmnicelu, infectată cu noul coronavirus, a născut la Materintatea Buzău. Medicii au decis ca femeia să fie transferată la Spitalul Râmnicu Sărat. Copilul a fost izolat în incubator şi este internat în secţia Neonatologie. I s-a luat şi nou-născutului test pentru COVID 19 şi se asteaptă rezultatul. Mama este asimtomatica, cu o stare generală bună.
Tânăra, în vârstă de 23 de ani, din Râmnicelu, a născut, luni, la Maternitatea Buzău. Dat fiind faptul că venea din zona roşie de carantină, de la Râmnicelu, femeia fusese izolată de îndată ce a ajuns la Maternitate, într-un salon special amenajat pentru suspecţii de COVID 19. După naştere a fost testată şi ulterior a fost confirmată pozitiv. A doua zi, ea a fost transferată la Spitalul Râmnicu Sărat.
Copilul a rămas la Buzău şi a fost izolat în incubator, în secţia Neonatologie. I s-a luat şi nou-născutului test pentru COVID 19, şi se asteaptă rezultatul. Mama copilului este asimtomatică, cu o stare generală bună.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ