Deputatul Ungureanu împotriva vaccinării obligatorii

0
17

Se încearcă forțarea populației prin certificatul verde
Deputatul Emanuel Ungureanu s-a declarat împotriva certificatului verde și a ideii de vaccinare obligatorie a personalului medical. Este de preferat o testare gratuită a tuturor categoriilor sociale în detrimentrul unei campanii obligatorii de imunizare care încalcă pe deplin Constituția, alături de toate drepturile și libertățile oamenilor.
Deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că personalul medical nu poate fi dat afară pentru că nu se vaccinează. Ar fi o greșeală enormă. În acest context, parlamentarul buzoian a atras atenția că Guvernul ar trebui să se implice într-o campanie de testare gratuită și nu într-una de vaccinare obligatorie.
Deputatul de Buzău a mai subliniat faptului că o campanie de vaccinare obligatorie alături de aplicarea unor sancțiuni ce ar putea începe cu tăieri salariale sau desfacerea contractelor de muncă pentru cei care nu se imunizează încalcă grav Constituția, drepturile și libertățile persoanelor.
Recent, reprezentanții SANITAS au atras atenția că introducerea pașaportului verde sau vaccinarea obligatorie a persoanlului medical ar conduce atât la mișcări ample de stradă cât și la intrarea în colaps a sistemului de sănătate.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ