Descoperire șocantă! S-a asfixiat în autoturism cu monoxid de carbon

0
86

Descoperire socanta, sîmbătă dimineata pe drumul judetean care leagă comunele Posta Câlnău si Blăjani. Un bărbat in vârstă de 40 de ani a fost găsit asfixiat în autoturismul său. În urma cercetărilor, anchetatorii merg pe varianta sinuciderii. Modul în care si-ar fi pus capăt vietii i-a îngrozit până si pe anchetatori. Bărbatul a tras un furtun din teava de esapament în interiorul autoturismului după care a pornit motorul. Din cauza monoxidului de carbon s-a asfixiat si a murit.
Bărbatul suferea de depresie si de aproape doi ani se afla sub tratament. Miercurea trecută, familia l-a dat dispărut. Bărbatul plecase de acasă si nimeni nu mai stia nimic de acesta. Sâmbătă, rudele au găsit masina acestuia parcată pe marginea drumului judetean 215 A, care leagă comuna Posta Câlnău de Blăjani. In interior se afla si barbatul care nu prezenta semne vitale. In urma cercetarilor, oamenii legii au descoperit că din teava de esapament, era tras in interiorul masinii un furtun.
Criminaliștii cred că bărbatul a pornit motorul iar la scurt timp a decedat din cauza monoxidului de carbon inhalat. Tatăl bărbatului este de părere că gelozia l-a împins pe fiul său să recurgă la un astfel de gest.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ