Despre cum se folosesc platformele îngropate

0
4

Cartela, cheia întregii operațiuni
Platformele îngropate pentru deșeuri dau uneori bătăi de cap utilizatorilor. Un motiv ar fi că o parte dintre buzoieni nu s-au familiarizat cu folosirea cartelelor pentru deschiderea acestora iar un alt motiv este acela că se întâmplă ca uneori sistemul să nu funcționeze. Reprezentanții RER SUD au ieșit pe teren pentru a arăta exact cum se pot folosi platformele respective.
În ultimele luni, la nivelul municipiului Buzău au fost înființate platforme îngropate pentru colectarea deșeurilor, în mod selectiv.
Pentru acesarea platformelor utilizatorii au nevoie de o cartelă iar din acest punct au apărut și problemele. Nu toți buzoienii s-au obișnuit cu cartelele iar sistemul uneori își mai arată neajunsurile. Reprezentanții RER SUD, operatorul de colectare a deșeurilor din municipiul Buzău au arătat cum se pot folosi platformele îngropate cu ajutorul cartelelor electronice.
Primăria Municipiului Buzău a anunțat că va continua să înființeze platforme îngropate, având în vedere că în ultima perioadă locatarii au atras atenția asupra faptului că nu sunt suficient de multe și nu se regăsesc în toate cazurile în apropierea blocurilor.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ