Despre noi

Societatea comerciala S.C. RTM Buzau SRL a fost infiintata la data de 8 iunie 2012. S.C. RTM Buzau SRL este persoana juridica romana avand forma juridica de societate cu capital privat. Societatea isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prevederile din contractul si statutul societatii. Functionarea societatii este nelimitata cu incepere de la data inregistrarii in Registrul Comertului. Inca de la data infiintarii S.C. RTM Buzau SRL a preluat de la Rom Media Buzau (societate aflata in insolventa) atat suportul tehnic cat si cele doua licente de televiziune si radio.
TV BUZAU produce si difuzeaza in spatiul de emisie productii proprii de Stiri, emisiuni tip talk-show, emisiuni de divertisment, difuzarea de evenimente mondene dar si competitii sportive. Acestea sunt difuzate atat local cat si regional, prin operatorii UPC, ROMTELECOM, Digi (RCS & RDS), TvSat in municipiul Buzau, precum si alti difuzori care opereaza atat in judetul Buzau, cat si in judetele Vrancea, Ialomita, Braila si Prahova. In judetul Buzau suntem receptionati prin cablu in orasele Nehoiu, Patarlagele si Pogoanele, precum si in comunele Panatau, Cislau, Parscov, Lopatari, Manzalesti, Vintila Voda, Beceni, Cernatesti, Margaritesti, Murgesti, Racoviteni, Zarnesti, Posta Calnau, Vernesti, Merei, Pietroasele, Ulmeni, Costesti, Gheraseni, Tintesti, Smeeni, Sageata, Cilibia, Luciu, Largu, Scutelnici, Padina, Rusetu. TV BUZAU se adresează cu predilectie tinerilor si adultilor, dar nu sunt neglijate nici persoanele de varsta a treia. Prin programele realizate si prezentate, TV BUZAU se indreapta catre publicul cu un nivel de pregatire mediu si superior, un public larg, cu gusturi variate, activ si dornic sa fie cat mai bine informat. Departe de a minimaliza importanta si valoarea competitorilor directi, TV BUZAU a reusit sa ocupe nisa lasata libera de acestia, realizand un program care sa satisfaca pretentiile si nevoile comunitatii din regiunea sud-est. TV BUZAU produce si difuzeaza in spatiul de emisie materiale publicitare, la ore de maxima audienta.
Radio Buzz Fm emite pe frecventa 87.9 fm in tot judetul Buzau dar si in judetele alaturate precum Vrancea, Braila, Galati, Ialomita si Prahova. Inca de la infiintare din luna mai 2009 postul de radio si-a propus sa acapareze atentia tutror segmentelor de varsta din judet. Muzica de calitate, grupaje de stiri din ora in ora dar si productiile proprii au marit numarul ascultatorilor facandu-l cat mai cautat pe grila de FM.