DEZASTRU ECOLOGIC LA RÂMNICU SĂRAT

0
46

Un adevărat dezastru ecologic au descoperit autorităţile la Râmnicu Sărat. Resturi de animale au fost depozitate ilegal pe un teren din apropierea unui abator, iar mirosuri greu de suportat sunt degajate pe o zonă întinsă. Situaţia a fost reclamată de mai mulţi râmniceni, iar Prefectura a demarat o anchetă.
În urma numeroaselor sesizări din partea unor locuitori din Râmnicu Sărat ce reclamau mirosuri greu de suportat, precum și apariţia unor depozite de resturi animaliere în apropierea unui abator de pe raza municipiului, conducerea Prefecturii a solicitat Poliției și Direcției Sanitare Veterinare să verifice situația. Prefectul judeţului, Leonard Dimian a constatat, miercuri, la faţa locului că cele reclamate de cetăţeni se adeveresc. Imaginile arată proporțiile focarului de infecție din vecinătatea abatorului din cartierul C.I. Parhon din Râmnicu Sărat: miros greu de suportat, oase, resturi de animale, sânge scurs în apă și pe pământ.
Situația de la Râmnicu Sărat face, în prezent, obiectul unei anchete care va stabili proveniența resturilor animaliere depozitate ilegal și cine se face vinovat de acest dezastru ecologic.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ