Dezastru la concursul pentru personal auxiliar! La Spitalul Județean urmează concursul pentru medici

0
68

Incă un dezastru la concurusul pentru personal auxiliar organizat de Spitalul Judetean. Din cei peste 280 de candidati inscrisi putin peste o suta au reusit sa promoveze. Rezultate la fel de slabe s-au inregistrat si la proba scrisă a concursului pentru asistenti medicali, infirmiere si îngrijitoare în cadrul Unitătii de Primiri Urgente.
Spitalul Județean Buzău a scos la concurs 26 de posturi de infirmiere, 18 pentru îngrijitoare și 2 pentru brancardieri. Pentru cele 46 de posturi s-au înscris în total 282 de persoane dintre care au reușit să promoveze doar 106.
Pentru departajare, candidații care au reușit să treacă de proba scrisă vor susține un interviu iar rezultatele finale vor fi afișate pe 23 martie. Totodată cea mai mare unitate spitalicească din județ a organizat un concurs similar pentru ocuparea unor posturi de asistenți medicali și personal auxiliar pentru Unitatea de Primiri Urgențe și Laboratorul de Medicină Legală. Pentru cele 13 posturi s-au înscris nu mai puțin de 80 de candidați. După susținerea examenului doar 16 au reușit să treacă mai departe.
Rezultate slabe s-au înregistrat și la concursul pe care Spitalul Județean Buzău l-a organizat pentru asistenți medicali principali și debutanți. Mai puțin de jumătate au reușit să promoveze proba scrisă. În luna aprilie unitatea spitalicească va organiza o nouă sesiune de angajări de această dată pentru medici specialiști.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ