DIGUL, SUPRAVEGHEAT VIDEO! Se încearcă igienizarea zonei

0
59

Zona digului este cunoscută pentru maldărele de gunoi ce sunt depozitate acolo de buzoieni. Moloz, resturi menajere sau vegetale, toate sunt aruncate la întâmplare pe malul râului Buzău si conduc la adevărate focare de infectie. Garda de Mediu a trasat sarcină municipalitătii pentru igienizarea zonei, iar Primăria a trecut la treabă. În scurt timp, digul va fi monitorizat video pentru a-i prinde în fapt pe cei care nu tin la curătenia orasului.
Buzoienii care circulă pe digul dintre podurile de la Mărăcineni și Vadu Pașii nu au parte de o imagine prea plăcută. De o parte și de alta a șoselei sunt mormane de gunoi. Moloz, resturi de prin gospodării sau chiar mobilier vechi sunt depozitate pe malul râului Buzău. Pentru că aceste depozite pot conduce la adevărate focare de infecție, Garda de Mediu a transmis Primăriei Buzău să igienizeze cât mai rapid zona. În acest sens, municipalitatea a trimis pe dig mai multe echipaje de Poliție Locală care să supravegheze zona.
După ce zona va fi curățată, pe dig vor fi amplasate camere de supraveghere care vor funcționa non stop. Astfel buzoienii care vor mai îndrăzni să arunce gunoaie pe malul râului vor identificați rapid.
O altă zona în care polițiștii locali vor interveni este Șoseaua de centură, cunoscută și pentru maldărele de gunoi aruncate pe marginea drumului. Aici Garda de Mediu a transmis Primăriei să încerce să identifice proprietarii terenurilor, care să fie obligați să își curețe suprafețele deținute.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ