DIN NOU, SĂPĂTURI PE CALEA EROILOR

0
108

Lucrările pe Calea Eroilor par să nu se mai termine. La un de la finalizarea realizării celei mai moderne străzi din municipiul Buzău, se fac săpături aproape lunar. Fie că e vorba despre un cablu sau o țeavă, asfaltul sau dalele de pe trotuar sunt sparte pentru ca un agent economic să se racordeze la rețelele de utilități. Chiar dacă autoritățile au impus în astfel de cazuri ca starea carosabilului să fie readusă la standarde, în cele mai multe dintre cazuri nu se întâmplă așa.
Un an a trecut de când s-au încheiat lucrările la cea mai modernă stradă din municipiul Buzău. Vorbim despre Calea Eroilor, artera care trebuie să fie un etalon și pentru celelalte străzi din oraș. Numai că în toată această peiroadă, nu de puține ori s-a întâmplat ca trotuarul sau carosabilul să fie săpate pentru a fi introdus un cablu sau o țeavă. Și miercuri dimineață, se lucra de zor cu un excavator pe Calea Eroilor.
Lucrările se fac pentru racordarea noului hypermarket la rețeaua de canalizare. Autoritățile au fost înștiințate de aceste intervenții și aprobat lucrările. Totodată au primit asigurări că strada va fi reparată.
În primavara anului trecut, Calea Eroilor a fost inaugurată și de atunci a devenit artera etalon a municipiului Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ