DINU VA BOXA CU UN SUD-AFRICAN

0
104

Buzoianul Bogdan Dinu revine in ring. Oferta de ultim moment vine chiar de la managerul lui Kubrat Pulev, bulgarul care l-a bătut in ring în luna martie. Buzoianul va incrucisa manusile de asta data cu sud africanul Osbourne Makimana, într-o gală organizată la Plovdiv, pe 14 decembrie.
Oferta venită pe adresa lui Bogdan Dinu a venit, culmea, tocmai de la firma care îl manageriază pe Kubrat Pulev, greul bulgar care l-a trimis la podea pe buzoian, în luna martie.
Meciul pe care Dinu îl va disputa în Bulgaria, scrie presa de la sud de Dunăre, este, cel mai probabil, un preludiu la confruntarea dintre Pulev și Dinu. Partida de revenire a buzoianului este parte a unei gale desfășurate la Plovdiv.
Pe 14 decembrie va urca Bogdan Dinu în ring și va încrucișa mănușile cu un sud-african. Printre asamanarile celor doi pugilisti care se vor lupta in decembrie amintim faptul ca ambii combatanti au inceput boxul profesionist la varsta de 22 de ani si totodata cei doi sportivi au rezidenta in locul unde s-au nascut. Diferentele sunt unele evidente in ceea ce priveste greutatea si varsta. Sud-africanul Makimana are 41 de ani.
Pugilistul buzoian este complet recuperat, după accidentare. Bogdan Dinu isi doreste un meci de revenire si spera intr -o victorie pe care o va adauga palmaresului impresionat.

REPORTER NICOLAE ALEXANDRU
IMAGINE IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ