DISPAR GARAJELE

3
246

Garajele de pe Aleea Prieteniei din cartierul Micro XIV au fost demolate. În locul lor, Primăria va amenaja locuri de parcare de reşedinţă ce vor fi atribuite proprietarilor de autoturisme din zonă. În curând toate garajele de pe domeniul public din Buzău vor fi desființate.
Primăria municipiului Buzău a început să desființeze garajele de pe domeniul public. Eliminarea acestui tip de construcţii face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează desființarea tuturor garajelor din cartierele oraşului și amenajarea de parcări de reşedinţă. Garajele din cartierul Micro XIV sunt primele demolate, iar locul va fi reamenajat şi redat tuturor locatarilor.
Alte garaje din cartierul Micro XIV vor avea în curând aceeași soartă. Este vorba despre cele lipite de gardul unității militare din zonă, construții ce urmează să fie la rândul lor demolate.
Demolările nu se vor opri în cartierul Micro XIV. La începutul anului viitor, odată cu demararea proiectului de amenajare a Iazului Morilor, vor fi desființate garajele de pe strada Frăsinet.
Reprezentanții Primăriei municipiului Buzău precizează faptul că înainte de demolarea primelor garaje din Micro XIV, erau 238 de astfel de construcții provizorii, autorizate, în baza unor acorduri de utilizare a domeniului public, ce trebuie înnoite anual. Pe măsură ce se va trece la amenajarea și repartizarea parcărilor de reședință toate aceste garaje vor fi desființate.

Laurențiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Foarte bine , și eu am garaj dar nu mă deranjează ca îl vor darama pentru ca multi bețivi stăteau acolo până dimineața , dar mai este o problema . Grădinile pe care au pus stăpânire vecinii le-au transformat în curți in care își țin găini , câini , și altele . După părerea mea și ele ar trebui dărâmate

  2. Foarte bine, și eu am garaj dar nu mă deranjează pentru ca multi bețivi stăteau acolo până dimineața , dar mai este o problema. Grădinile pe care vecinii au pus stăpânire le-au transformat în curți in care își cresc găini câini și altele. După părerea mea și ele ar trebui daramate

  3. Sunt de acord . Și eu am garaj și mă bucur că le dărâmă din cauza unor bețivi. Eu consider că și grădinile ar trebui dărâmate pentru că unii vecini au găini , câini și altele . Să dărâme și grădinile !

LĂSAȚI UN MESAJ