DISPAR TARABELE! Cele de la Sfinții Îngeri, demolate

1
549

Au început să dispară tarabele din centrul orașului. După tonetele de pe strada Independenței, a venit rândul celor de la Parcul Sfinții Îngeri să fie desființate, conform dispozițiilor date de primarul Constantin Toma.
Tarabagiii au termen, ca până la finele acestei luni, să evacueze spațiile ocupate fără autorizație. Mulți dintre ei nu au mai așteptat data limită și deja și-au strâns marfa și au plecat. Între timp, și tonetele de termopan au fost luate. Astăzi, doar câteva tarabe mai erau deschise, însă administratorii au fost luați la întrebări de polițiștii locali după ce și-au expus marfa în afara spațiului comercial.
După ce întreg spațiul de la parcul Sfinții Îngeri va fi eliberat, aleea va fi refăcută, iar în acea zonă nu se va mai permite amplasarea vreunui chioșc deoarece biserica din centru este monument istoric, iar legea interzice desfășurarea comerțului pe raza de 100 de metri de jur- împrejurul obiectivului.

DENISA IRIMIA
LAURENȚIU GROZEA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua! Asta demonstreaza ca vrea sa faca ceva pentru orasul nostru.. Felicitari!…Poate vor pune mai multe banci pe B-ul Unirii, cel putin in zona ING-Le Big. caci nu ar incurca pe nimeni, ba din contra, sunt foarte multe persoane care nu pot ajunge in parcuri, si ies pe bvd, dar nu au unde sta, caci putinele banci care sunt, sunt ocupate …pacat ca este un bvd frumos, dar nu poate fi admirat, decat in trecere…. si poate in locul tarabelor de la Biserica „Sf. Ingeri”, vor extinde parcul, cu mai multe banci si copaci…O zi buna!

LĂSAȚI UN MESAJ