DISPUTĂ PE TERENUL METALUL! Proiectul Centrului de Excelenţă a fost amânat

1
329

Proiectul privind aprobarea contractului de parteneriat dintre municipalitate şi FRF pentru realizarea Centrului de Excelenţă de la Buzău va fi amânat cel puţin cu o lună. Totul din cauza unor cerinţe suplimentare ale reprezentanților FRF care îşi doreau liberul accesul şi pe arena “Cornel Negoescu”. În ciuda acestei amânări, înființarea centrului de Excelșență la Buzău se va face. Primarul C-tin Toma este unul dintre susținătorii acestui proiect.
Toma are aşteptări mai mari de la proiectul FRF.
Juniorii de la Centrul de Excelenţă – Tricolor 11 se află deja la Buză unde se vor antrena și vor învăța. Ministerul Educaţiei a acordat încă o clasă fotbalului în cadrul Liceului cu Program Sportiv Buzău.

ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Sportul buzoian NU bate pasul pe loc, asa cum ati declarat, ci este TINUT pe loc de autoritatile locale. care „ajuta” doar cu promisiuni, desi performante EXISTA. Sigur, in limitele permise de bugetele derizorii alocate, cel putin pe hartie. Sa nu uitam ca am fi putut avea macar doua echipe la nivelul primului esalon daca ar fi existat putin interes, putin sprijin, putina bunavointa… Centrul de Excelenta va reprezenta, probabil, o noua „gaura neagra” (bun loctiitor pt Gloria din acest punct de vedere!) in care se vor „evapora” cateva miliarde bune , anual, bani cu care s-ar fi putut obtine rezultate frumoase la alte sporturi, CU SI PENTRU BUZOIENI, nu cu „importuri” fara perspective, fara beneficii pt. oras…

LĂSAȚI UN MESAJ