DISTINS PENTRU INTREAGA ACTIVITATE

0
85

Fostul comandant al Diviziei 2 Infanterie Getica, generalul Lucian Foca a fost distins, azi, de Consiliul Judetean pentru întreaga activitate desfăsurată în Garnizoana Buzău. El a primit de la presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu o diplomă de excelentă, o plachetă si un buchet cu flori în culorile drapelului national pe care l-a servit de-a lungul carierei militare încheiate la finele lunii trecute.

Generalul Lucian Foca a fost distins de Consiliul Județean pentru întreaga activitate desfășurată la Buzău. Evenimentul a avut loc în prezenta aleșilor judeteni, in cadrul sedintei ordinare a lunii septembrie. Președintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu i-a urat bun venit, in viata civila și si-a exprimat respectful fata de activitatea pe care Generalul Lucian Foca a desfasurat-o de-a lungul carierei sale.

Și prefectul Buzaului Carmen Ichim a tinut sa il felicite pe fostul comandant al Diviziei 2 Infanterie Getica pentru activitatea sa.

La finalul ședinței, generalul Lucian Foca a primit din partea consilierilor judeteni o diplomă de excelență, o plachetă și un buchet cu flori în culorile drapelului național pe care l-a servit de-a lungul carierei militare încheiate la finele lunii august.

La rândul său, generalul Lucian Foca a mulțumit autorităților judetului pe care, le-a asigurat de tot sprijinul său, în toate funcțiile pe care le va ocupa și de acum înainte. Totodată, el le-a marturisit celor prezenti ca armata nu este grea insa, responsabilitatile fata de oameni este ceea ce apasa cel mai greu pe umerii comandantilor.

La sfarsitul lunii august, generalul Lucian Foca a fost avansat de catre președintele Klaus Iohannis la gradul de general cu trei stele. Tot atunci el a fost trecut în rezervă. La scurt timp, generalul Lucian Foca a fost numit consilier al premierului Mihai Tudose. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ