DISTRACȚIE ȘI FAPTE BUNE! Concert caritabil pentru două tinere

0
71

Buzăul nu a rămas indiferent la drama a două tinere grav bolnave. Peste 200 de persoane au fost prezente la concertul caritabil organizat de Consiliul Judetean, ocazie cu care s-au strâns fonduri si pentru cele două fete, Teodora Tudose si Miruna. La finalul concertului sustinut de Emeric Imre, în cutia pentru donatii s-au adunat aproape 5 mii de lei.
Peste 200 de buzoieni au umplut aseară sala de spectacole a Teatrului George Ciprian. În ajun de Dragobete, Consiliul Județean a organizat un concert susținut de Emeric Imre și trupa sa. Spectacolul a fost deschis de Andrei, un tânăr chitarist de doar 10 ani, care a încântat publicul cu două melodii.
Ulterior, Emeric Imre a continuat spectacolul cu melodii mai vechi sau noi, care au încântat inimile celor prezenți. Cei care nu au avut loc în sală au putut viziona spectacoul pe un ecram mare amplasat pe fața Muzeului Județean.
Evenimentul organizat de Consiliul Județean a avut și un scop caritabil. Spectatorii au putut face donații pentru două tinere buzoience, diagnosticate de boli grave, care au nevoie de bani pentru tratament în străinătate.
La final, în cutia pentru donații s-au strâns 4.800 de lei, bani care vor fi împărțiți in mod egal către cele două fete. Totodată și Consiliul Județean a alocat un ajutor de urgență în valoare de 5 mii de lei pentru fiecare dintre tinere.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ