Doar doi candidați la Spitalul Județean

0
137

Posturi da, candidați ba
Doar două persoane s-au înscris pentru unul dintre posturile de medici scoase la concurs de către Spitalul Județean Buzău, în condițiile în care instituția a organizat pentru a doua oară selecția de oferte. Cel mai mare spital din județ a scos la concurs zeci de posturi, în secțiile în care se înregistrează un deficit mare de personal.
Situația dramatică pentru Spitalul Județean Buzău. Doar doi medici s-au arătat interesați să lucreze în cea mai mare instituție spitalicească din județ. Instituția a pus la bătaie 27 de posturi pentru a mai reduce din deficitul de personal.
Vestea bună este că mai mulți medici care au promovat concursuri anterioare, vor fi distribuiți în scurt timp în secții.
Spitalul Județean Buzău încearcă să reducă din deficitul de personal, iar în urma concursurilor pe care le desfășoară se așteapta ca în secții precum ATI, UPU sau Cardiologie, numărul medicilor să crească. Cel mai probabil posturile scoase la concurs și neocupate vor face subiectul unei selecții viitoare.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ