DOAR DOUĂ DISCURSURI, ALE PREFECTULUI ȘI COMANDANTULUI GARNIZOANEI, DE ZIUA NAȚIONALĂ LA BUZĂU

0
207

Instituția Prefectului – Județul Buzău informează că în data de 1 Decembrie 2016 se vor organiza festivitățile dedicate „Zilei Naționale a Românei”. Manifestările se vor desfășura în municipiul Buzău, la „Monumentul Eroilor Neamului”, bulevardul Nicolae Bălcescu și bulevardul Unirii, începând cu ora 10.00.

Instituția Prefectului – Județul Buzău consideră că „Ziua Națională a României” a fost și va rămâne cel mai important moment din viața românilor și implicit a tuturor buzoienilor. Importanța deosebită a evenimentului este imperios necesar să fie tratată și apreciată, în egală măsura, de către toți buzoienii și trebuie să se înțeleagă foarte clar că nu este un act cu iz politic. Instituția Prefectului – Județul Buzău dorește ca acest eveniment să nu lase loc interpretărilor politicianiste, iar din acest motiv alocuțiunile vor fi rezervate numai Dr. General-maior Petrică Lucian Foca, comandantul Garnizoanei Buzău și Prefectului județului Buzău – Ing. Ec. Aurelia Mitrea.

Instituția Prefectului – Județul Buzău face apel la reprezentanții partidelor politice  să acorde evenimentului atenția pe care o așteaptă absolut toți românii,  indiferent de culoarea politică și locul în care s-ar afla și să înțeleagă faptul că nimeni nu are dreptul sa politizeze cea mai importantă zi – „Ziua Națională a României”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ