Doar jumătate au promovat proba scrisă! Concursul pentru asistenți medicali plin de surprize

0
64

Spitalul Județean Buzău a organizat concurs pentru ocuparea a 43 de posturi de asistenți medicali debutanți și principali pentru secțiile în care se înregistrează deficit de personal. Proba scrisă a fost susținută de candidați ieri iar din cei 237 de înscriși s-au prezentat cu cinci mai puțin. Doar 109 au reușit să treacă peste proba scrisă însemnînd mai puțin de jumătate dintre cei care și-au dorit o carieră în sistemul medical.
Cum doar 43 de posturi sunt libere, cei 109 candidați vor trebui să susțină în data de 15 proba interviu pentru departajare. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 21 martie. Cele mai multe locuri au fost scoase la concurs pentru Secțiile Diabet, Medicină Internă, Chirurgie, Urologie, ATI, ORL, Pediatrie, Oncologie sau pentru Laboratorul de radiologie.
Luni urmează proba scrisă organizată pentru celălalt concurs pe care spitalul îl organizează pentru ocuparea unor posturi de infirmieri, îngrijitoare și asistenți medicali în cadrul Unității de Primiri Urgențe Buzău.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ