DOAR TREI DOSARE NOI. TINERII DIN BUZĂU NU SE ÎNGHESUIE LA LOCUINȚELE ANL

2
991

In urma cu o luna viceprimarul Ionut Apostu ii invita pe tinerii din Buzau sa depuna dosare pentru locuintele ANL din municipiu. Anuntul sau n-a fost urmat asa cum se astepta de un val de cereri venite pe adresa primariei. S-au depus doar trei dosare, din care unul incomplet.

În urmă cu aproape o lună viceprimarul Ionuț Apostu atrăgea atenția că în cazul eliberării unei locuințe ANL n-ar putea dispune o nouă atribuire întrucât la departamentul Fond Locativ nu mai sunt depuse dosare valide. Ulterior anunțului primaria n-a fost luată cu asalt de tinerii aflati in cautarea unei locuinte asa cum se astepta. „Chiar astăzi am întrebat la secretariat. Nu s-au depus decât trei dosare noi, din care unul incomplet. Îi rog în continuare pe tineri să depună dosare în caz că se eliberează alte locuinţe ANL”. Avantajul locuintelor ANL il constituie pretul mic al chiriilor comparativ cu tarifele practicate pe piața imobiliară.

Municipalitatea a făcut demersuri atât anul trecut, cât și în acest an pentru vinderea către chiriași a locuințelor ANL. În noiembrie anul trecut, vice-prim-ministrul Vasile Dâncu s-a pronunțat pentru păstrarea blocurilor ANL în proprietatea statului pentru a servi în caz de urgență.

Auraș Tereacă

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ