DOMENII PREST A FI SAU A NU FI? Polemici pe funcționarea societății CJ

0
96

Polemici în Consiliul Judetean in legătură cu functionarea societătii Domenii Prest. Opozitia consideră că firma nu este rentabilă, iar preturile percepute de aceasta pentru diferite servicii sunt foarte scumpe. De partea cealaltă, conducerea Consiliului Judetean spune că abia de anul acesta Domenii Prest va trece pe profit.
Domenii Prest, societatea înființată sub umbrela Consiliului Județean pentru a asigura întreținerea drumurilor, dar și colectarea şi depozitarea deşeurilor provenite din construcţii naște discuții în plenul miniparlamentului local. Liberalii afirmă că Domenii Prest Serv nu îşi dovedeşte utilitatea, şi în loc să aibă un profit consistent, în realitate consumă fonduri importante din bugetul judeţului, fără rezultat. Ba mai mult, firma este acuzată că percepe prețuri mari pentru serviciile furnizate.
De cealaltă parte, conducerea Consiliului Județean afirmă că societatea a traversat o perioadă de criză, în care și-a lărgit și paleta de servicii. În aceste condiții, firma ar putea ieși pe profit în acest an.
Societatea Domenii Prest s-a înfiinţat în luna aprilie 2014 şi ar fi trebuit să fie un fel de administrator al patrimoniului judeţului. Deocamdată firma nu și-a arătat utilitatea și a traversat o perioadă de schimbări atât a domeniilor de activitate, cât și a conducerii.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ