DONAȚIE PENTRU SECȚIA DE PEDIATRIE

0
53

Gest nobil pentru Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Buzău. Secţia a primit zilele acestea o donație consistentă. Un monitor funcţii vitale, 6 minifrigidere, o lampă UV și 20 de perne, au fost donate de un grup de părinți de la o grădiniță privată din Buzău. Acțiunea este binevenită în aceste vremuri neprielnice.
În pragul Sărbătorilor de Iarnă, părinții copiilor unei grădinițe private din Buzău au organizat un târg caritabil, iar cu fondurile strânse, și cu ajutorul unor donații primite de la câteva firme buzoiene, au achizitionat echipamente medicale, electrocasnice și perne pentru secţia de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență. În cel mai scurt timp , la secția Pediatrie vor mai sosi și alte donații de la aceiași oameni inimoși.
Dr. Anica Gina, şefa secţiei Pediatrie: „Doresc să mulţumesc tuturor părinţilor pentru că au ales secţia de Pediatrie pentru a dona echipamente și materiale care ne sunt de mare necesitate în secţie, mai ales în contextul epidemiologic actual.”
Valoarea donației se ridică la valoarea de 14.000 RON.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ