DOTĂRI NOI LA CABINETUL DE OFTAMOLOGIE

0
18

Continuă investițiile în infrastructura de sănătate din județ, cu pași mărunți, dar siguri. În acestă perioadă grea, de pandenie, pentru cei din linia întîi, de la infirmiere până la medici, orice sprijin este binevenit. Recent, Cabinetul de Oftamologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a fost dotat cu trei aparate medicale: un ecograf ocular, un aparat necesar pentru operaţiile de cataractă şi un aparat pentru măsurarea dioptriilor şi pentru cataractă. Noile dotări au intrat în posesia Spitalului Judeţean, urmând a fi utilizate de către cadrele medicale pentru a asigura pacienţilor un act medical de calitate. O investiție valoroasă, conform conducerii Spitalului, având în vedere că aparatura care a fost folosită până acum era extrem de uzată.
Aceste aparate sunt de mare utilitate pentru cabinetul de Oftalmologie, având în vedere numărul mare al solicitărilor venite din partea pacienţilor.
Investiţia se ridică la aproape 180.000 de lei. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău promite continuarea investițiilor prin dotarea cabinetelor cu aparatură performantă și modernă, pentru a ușura munca medicilor şi a oferi buzoienilor încrederea de a se trata și la Buzău.

Iuliana Sîrbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ