DOUĂ DECESE ALE UNOR PERSOANE CU COVID 19

0
18

Zece noi cazuri de infectare cu Covid 19 şi două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus, este bilanţul zilei la Buzău. Numărul total de cazuri, la nivelul judeţului este, în prezent de 443.
Direcția de Sănătate Publică, a anunţat că, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 10 cazuri de infectare cu COVID-19, jumătate dintre pacienți fiind testați și diagnosticați la laboratoare private. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 19 și 89 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.
Au fost înregistrate și două decese ale unor pacienți confirmați cu COVID-19. Conform autorităţilor este vorba despre un bărbat şi o femeie care sufereau şi de alte boli.
“ -un bărbat în vârstă de 80 de ani, internat în Secția ATI a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidități: tetrapareză spastică, mielopatie cervicală, asterocleroză cerebrală;
-o femeie în vârstă de 73 de ani, internată în Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău, cu mai multe comorbidități: diabet zaharat, litiază biliară”, a transmis Prefectura.
În județul Buzău au fost confirmate, până acum 443 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 191 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ