DOUĂ DECESE ȘI PESTE 20 DE CAZURI COVID-19

0
17

Număr mare de îmbolnăviri cu Covid 19, şi astăzi, la Buzău. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 26 de cazuri noi. De asemenea au fost înregistrate și două decese în rândul pacienților confirmați cu noul coronavirus.
Unul dintre bolnavii decedaţi, este o femeie în vârstă de 49 de ani, care s-a prezintat la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă . Pacienta a fost testată și confirmată cu coronavirus, apoi transferată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Evoluția clinică a fost una nefavorabilă, fceeea ce a impus transefrul în secția ATI, unde a survenit decesul. Un alt pacient confirmat cu coronavirus, un bărbat în vârstă de 77 de ani, a decedat, în ultimale 24 de ore. Acesta avea și alte boli asociate precum diabet zaharat tip II și triplu bypass coronarian.
Conform datelor oficiale, furnizate de la Direcția de Sănătate Publică, numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei a ajuns la 2077, iar totalul deceselor a crescut la 70. Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un număr de 148 pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu. 1402 persoane s-au vindecat de Covid-19 de la începutul pandemiei.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ