DOUĂ HANDBALISTE ÎN VIZORUL “NAŢIONALEI”! Două tinere de 14 ani joacă la HM Buzău

0
175

Handbal Municipal Buzău îşi reface lotul cu jucătoare de perspectivă. Din echipa senioarelor fac parte două jucătoare de doar 14 ani. Este vorba de Gabriela Dumitraşcu şi Ştefania Dăniţă, ambele aduse în rândurile primei formaţii în acest an. Cele două au evoluat preţ de minute bune în confruntarea pierdută de HM Buzău, ieri, în compania echipei HC Brăila şi au atras aprecierile tehnicianului advers.
Jocul bun prestat de acestea în turneul de pregătire de la Plopeni, acolo unde HM Buzău a avut o evoluţie pozitivă, le-a atras atenţia antrenorilor de la lotul reprezentativ de junioare.
Cea mai mică handbalistă, Gabriela Dumitraşcu a început handbalul încă de la 8 ani, iar în puţin peste şase ani de la primul antrenament a ajuns în lotul formaţiei de senioare.
Practicarea unui sport de echipă şi rezultatele obţinute de micuţa handbalistă dau încredere pentru viitor, nu doar antrenorilor, ci şi părinţilor.
Cu un pas în echipa naţională de junioare, părinţii Gabrielei Dumitraşcu au mari aşteptări de la aceasta.
Cele două handbaliste au fost aduse la prima echipă în această vară. Pe fondul lipsei susţinerii financiare, care să permită transferul unor jucătoare consacrate, Romeo Ilie, antrenorul HM Buzău a decis să se bazeze pe aportul acestora.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ