DOUA NOI SUPERMARKETURI IN BUZAU! IATĂ CINE ŞI UNDE!

3
4111

Doua noi supermarketuri se vor deschide in municipiul Buzau pe parcursul anului viitor.

unirii-sudE vorba de un magazin Kaufland si inca un Lidl. De aceasta data cele doua magazine se vor realiza in zona Unirii Sud – Bariera Ploiesti.

„Lângă patinoar, la fosta fabrică de lapte se va deschide un nou magazin Kaufland. De asemenea, un supermarket Lidl se va inaugura anul viitor în intersecţia din Bariera Ploieşti, pentru cei mai în etate, în locul fostei puşcării” a anunţat în direct la Tv Buzău, primarul C-tin Toma.

In afara de cele doua magazine zona respectiva va ajunge cea mai moderna din oras intrucat primarul C-tin toma a anuntat investitii importante ale Primariei.

In aceste zile se lucreaza la definitivarea unui proiect care prevede asfaltarea completa a zonei intersecției semaforizate din bariera Brailei, modernizarea iluminatului public, ingroparea cablurilor si realizarea unui sens giratoriu la coborârea de pe podul Drăgăicii.

În zona Olimpic se va mai deschide peste câteva săptămâni şi un supermarket Profi. 

Auraş Tereacă

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Când vin supermacheturi se găsește imediat loc de parcare, dar când ești aici de ani buni Îți pune semn de oprire interzisa în fata magazinului. Așa este la noi. Sa vedem ce impozite o sa de la străini. …o sa închidem noi ca sa poată veni nemții sau ce sunt ei. …

LĂSAȚI UN MESAJ