Două persoane şi-au pierdut viaţa după o ciocnire frontală pe E85

0
125

Zob s-au făcut cele două autoturisme care s-au ciocnit frontal ieri dupa-amiaza pe DN2E85 la Crucea Comisoaiei. E vorba de un Citroen de culoare neagră ce venea din Ucraina și se îndrepta spre litoral și de un Logan argintiu, înmatriculat în București, care se îndrepta spre Rm. Sărat. Din spusele martorilor,
șoferul ucrainean a aţipit la volan şi a pătruns pe contrasens. În mașină se aflau trei pasageri cu vârste între 25 și 27 de ani. Aici a lovit frontal un Logan în care se aflau doi bunici și o nepoată de șase ani.
A murit pe loc bunica în vârstă de 57 de ani, pasager în maşina care circula regulamentar. În stare gravă se află și nepoata de șase ani. Aceasta a fost transportată aseară cu elicopterul la spitalul de urgente pentru copii din București. Tot în stare gravă, cu fractură craniană, se află și o pasageră din Citroen, o ucrainiancă. Și aceasta a fost transportată cu elicopterul la București. Șoferul ucrainian, cel vinovat de producerea accidentului, este internat la Buzău, cu fractură de femur și este conștient. La spitalul buzoian mai sunt internați șoferul Logan, bunicul de 64 de ani și o pasageră din Citroen.
Ambulanța Buzău a trimis la locul accidentului nu mai puțin de cinci ambulanțe. Au intervenit și echipaje SMURD pentru descarcerarea victimelor. Drumul a fost blocat ore bune, iar poliţiştii buzoieni au redirecţionat traficul pe rute ocolitoare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ