Două spectacole Gașca Zurli, la Buzău

0
224

Două spectacole Gasca Zurli, la Buzău. Este surpriza anunțată, vineri, de către președintele Consiliului Județean, ca urmare a cererii foarte mari din partea buzoienilor. Astfel organizatorii Buzău Fest oferă posbilitatea ca toți doritorii să prindă loc la spectacolul mult așteptat de copii.
Trupa „Gașca Zurli” va susține, pe data de 30 mai, două reprezentații la Buzău. Cererea foarte mare de invitații pentru concertul „Gașca Zurli”, care va avea loc în cadrul Buzău Fest, a determinat conducerea administrației județene să organizeze încă o reprezentație pentru ca toți doritorii să poată prinde un loc la spectacolul atât de așteptat de copii. Vineri s-au distribuit la Consiliul județean invitațiile pentru concertul pe care trupa îl va susține de la ora 17.00, iar numărul buzoienilor veniți din întreg județul a fost foarte mare. Președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu a decis să meargă în mijlocul oamenilor pentru a le spune că în data de 30 mai se vor organiza două astfel de spectacole la Buzău.
Consiliul Județean a decis ca, în acest an în cadrul Buzău Fest, să organizeze în mod special pentru cei mai mici dintre buzoieni un spectacol susținut de „Gașca Zurli”. Accesul la acest spectacol se va face gratuity, dar în baza invitațiilor pe care doritorii le-au putut ridica vineri de la sediul Consiliului Județean. Pentru ca la concert să ajungă cât mai mulți copii organizatorii au decis să acorde invitații doar pentru un singur adult dintr-o familie și astfel numărul de copii cărora li se și adresează spectacolul să fie cât mai mare. În plus, copiii sunt invitați și la alte activități, organizate în cadrul Buzău Fest.
Invitații la spectacolul Gasca Zurli vor primi copiii din întreg județul, inclusiv cei din cadrul sistemului de protecție socială. Multe primării din județ au solicitat invitații, iar pentru ca numărul copiilor să fie cât mai mare, autoritățile au decis să pună la dispoziție pentru transport microbuzele școlare, dar și câte un profesor sau educator pentru supravegherea acestora.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ