DOUĂ VICTORII DIN DOUĂ! Rezultatele bune nu confirmă dorinţa de promovare a HM

0
113

Handbal Municipal Buzău a bifat al doilea succes consecutiv în Divizia A şi după primele două runde are maximum de puncte. Formaţia buzoiană a învins ieri, pe litoral, formaţia Neptun Constanţa, una din echipele care şi-au exprimat dorinţa de a încheia stagiunea pe podium. Într-un meci deloc spectaculos, fetele antrenate de Romeo Ilie s-au impus cu 27 la 22.
Cu două victorii din tot atâtea posibile, una reuşită în faţa unui adversar cu pretenţii la primele trei poziţii, echipa din Buzău nu îndrăzneşte să se gândească la podium. „Supravieţuirea” este principalul obiectiv al grupării buzoiene.
Situaţia buzoiencelor este dramatică. Jucătoarele sunt neplătite de trei luni, iar antrenamentele se desfăşoară în Parcul Tineretului pentru că oficialii buzoieni nu îşi mai permit să închirieze o sală pentru şedinţele de pregătire.
Buzoiencele au primit cateva zile de vacanţă datorită întreruperii campionatului Diviziei A. Întrecerea internă se va relua peste două săptămâni, atunci când HM Buzău va întâlni pe teren propriu echipa HCF Piatra Neamţ. Meciul se va disputa miercuri, 12 octombrie, cu începere de la ora 16:00.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ