DR. ADRIAN NEGOIȚĂ, ULTIMA DATĂ, ÎN SPITAL! Lacrimi și durere pentru rude și colegi

0
265

Ziua de sâmbătă a venit cu o veste trăsnet pentru lumea medicală. Tânărul cardiolog Adrian Negoiță s-a stins din viață în urma unui accident stupid. Doctorul se afla la casa sa de vacanță din comuna Gura Teghii, unde își sărbătorea ziua de naștere. Pe timpul nopții, Adrian Negoiță a vrut să iasă în curte să ia o gură de aer proaspăt, însă a alunecat și s-a lovit cu capul de trepte. Din păcate, el a fost găsit abia la orele dimineții. Echipaje de salvare, dar și prietenii care îl însoțeau, majoritatea medici, au încercat să îl salveze, dar efortul a fost în zadar.
Astăzi, medicul Adrian Negoiță a venit pentru ultima dată la Spitalul Județean. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus în holul unității sanitare și zeci de colegi l-au plâns și și-au luat adio de la medicul căruia nimeni nu i-a reproșat niciodată nimic.
Moartea lui Adrian Negoiță a creat multă tristețe în rândul personalului Spitalului Județean în primul rând pentru că tânărul cardiolog era cunoscut pentru profesionalismul său și pentru că, în ultima lună, cea mai mare unitate sanitară din județ, a pierdut doi medici.
Sicriul cu trupul neînsuflețit al medicului Adrian Negoiță a fost depus la Biserica Eroii Neamului din cimitirul cu același nume, iar mâine tânărul cardiolog va fi condus pe ultimul drum.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ