DRĂGAICA A AJUNS LA FINAL! Peste 130.000 de bilete vândute în două săptămâni

1
139

Târgul Drăgaica și-a închis oficial porțile. Duminică a fost ultima zi când buzoienii au putut să se distreze alături de interpreții îndrăgiți, iar cei mici să se bucure de comedii. Alex Velea a fost ultimul artist care a cântat pe scena Drăgăicii, iar numărul de spectatori a fost impresionant.
Personajul principal al târgului din acest an a fost fără îndoială publicul. Prin numărul lor, spectatorii au uimit organizatorii și au transformat un modest eveniment într-un fenomen cultural. Pe de altă parte, autoritățile locale nu s-au lăsat mai prejos și au adus pe scenă interpreți de muzică populară și ușoară în ton cu dorințele vizitatorilor. Aseară, buzoienii s-au arătat mulțumiți și dornici de o altă ediție de același calibru.
În fiecare zi de funcționare a Drgăicii, au fost vândute, în medie, în jur de 10.000 de bilete fără a fi luați în calcul copiii, pentru care intrarea a fost liberă. Totodată primarul Constantin Toma a promis că, anul viitor, Târgul Drăgaica va depăși nivelul celui din acest an.
Focul de artificii a pus punct ediției din acest an a Drăgăicii. Preț de câteva minute, cerul de deasupra târgului s-a aprins în aplauzele publicului.
Printre trupele și interpreții care au urcat pe scena Drăgăicii în acest an se numără Laurențiu Cazan, Nightlosers, Phoenix, Undercover, Blue Motors, Grigore Leșe, Alex Velea, Viorica și Ioniță de la Clejani.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. 15 miliarde alocați din bugetul local pentru Drăgaică?????
  Pentru imaginea primarului Toma????
  După cum se vede,se scalda in bani domnu Toma!
  Buzunare cam lungi!
  Bine ca a sărit din bilanțul pe un an,sărbătoarea pt.Sinulescu si Drăgaica!!!
  Intr-o luna,22 de miliarde!!!???
  E un succes pentru Buzău?

LĂSAȚI UN MESAJ