DRĂGAICA PRELUNGEŞTE PROGRAMUL AUTOBUZELOR

0
248

Buzoienii dornici să participe la spectacolele organizate cu ocazia Drăgăicii se vor putea întoarce acasă mai uşor, după ce operatorul municipal de transport în comun a decis prelungirea orarului de funcţionare a unor linii de autobuz. Este vorba despre trei linii de transport, care vor efectua ultima cursă la ora 23.
Drăgaica din acest an atrage și mai mulți vizitatori. Inițial, ora de închidere a târgului era 22, însă buzoienii și-au exprimat dorința ca Drăgaica să rămână deschisă mai mult, mai ales că în fiecare seară sunt spectcole de muzică ce atrag mii de vizitaori. Pentru a veni în sprijinul celor care își petrec seara în Drăgaică, operatorul municipal de transport în comun a decis prelungirea orarului de funcţionare a trei linii de autobuz. Este vorba despre traseul 3, care ajunge până în Cartierul Episcopiei, ¬tran¬zitând întregul Bulevard Unirii, traseul 9, care străbate întreaga Zonă Industrială, cu punct terminus la Gară, şi 10, care parcurge Bulevardul Unirii, strada Frăsinet, Aleea Sporutilor, ajungând la Gară prin Parcul Marghiloman. Autobuzele de pe aceste linii vor circula, până pe 24 iunie inclusiv, data de încheiere a Drăgăicii, până la ora 23,00, traseele 3 şi 9 funcţionând cu acest orar inclusiv sâmbătă şi duminică.
Totodată, reprezentanții societății de transport în comun au observat, în primele zile de funcționare a Drăgăicii, că numărul călătorilor care circulă pe aceste trasee ce duc spre târg a crescut considerabil.
După închiderea Drăgăicii, pe 24 iunie, autobuzelor de pe traseele 3, 9 și 10 vor circula după orarul obișnuit.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ