DRĂGAICA, TRANSFORMATĂ DIN TEMELII! Spectacole în fiecare seară, timp de 15 zile

0
202

Târgul Drăgaica va deveni ceea ce era în trecut. Este intenția autorităților locale de a rebrandui cel mai vechi eveniment al Buzăului. Primăria a decis să organizeze un târg Drăgaica într-un nou format, mai atrăgător și mai dinamic, în cadrul căruia vor avea loc numeroase concerte cu interpreți îndrăgiți. Practic, pentru acest an, autoritățile și-au propus să atragă cât mai mulți tineri către acest eveniment.
Pentru ca Drăgaica din acest an să devină o atracție, deja târgul se bucură de un imn, compus de o cântăreață de doar 16 ani, Dora Găitanovici. Tot tânăra interpretă va susține mai multe recitaluri pe parcursul a 15 zile. În toată această perioadă, mai mulți artiști vor putea fi ascultați în Târgul Drăgaica, la orele serii.
Evenimentul va fi organizat și cu sprijinul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei și a Școlii de Aplicație de la Boboc, fiecare contribuind la organizarea târgului Drăgaica prin diferite activități.
Autoritățile locale au anunțat că biletul de intrare în Drăgaică va fi de un leu. Totodată, numărul de tarabe cu haine sau alte obiecte kitchoase va fi considerabil mai mic față de anii precedenți, iar cumpărăturile se vor face de la meșteri populsri și producători autohtoni.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ