DRAGOBETE vs. SFÂNTUL VALENTIN

0
48

Muzeul Județean Buzău, instituție de cultură ce funcționează în subordinea Consiliului Județean anunță o serie de activități ce se vor desfășura sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 10.00, în cadrul celei de-a III-a ediții a programului Dragobete vs. Sfântul Valentin. Pentru această zi, instituția a pregătit un program special.

Tot în ziua de sâmbătă, 24 februarie va avea loc vernisarea expoziției de bază Epoca Fierului pe teritoriul județului Buzău. Odată cu deschiderea spre vizitare a acestei săli, dedicată perioadei geto-dacice, Muzeul Județean Buzău completează seria expozițiilor de bază din cadrul colecției de arheologie.

Și reprezentanții Teatrului „George Ciprian” au pregătit evenimente deosebite în acest weekend. Cuplurile de îndrăgostiți sunt invitate să urmărească sâmbătă, de la ora 18:00, piesa de teatru „O noapte furtunoasă” la finalul căreia îndrăgostiții își pot reînnoi jurămintele sau, cele mai tinere cupluri, pot încheia căsătorii pentru o zi care vor fi oficiate în foaierul teatrului. De asemenea, cei prezenți vor avea ocazia să imortalizeze momentul la  „Poarta lui Dragobete”, special amenajată în foaier pentru acest eveniment. Sărbătoarea aduce o serie de surprize pentru îndrăgostiți din partea Consiliului Județean Buzău.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ