DRUMURI JUDEȚENE, ÎN REABILITARE! DJ 203L și 203K, pe lista de lucrări

1
1394

Consiliul Județean Buzău continuă seria asfaltărilor din județ. După ce au fost reabilitate mai multe drumuri, unele dintre ele de interes turistic, astăzi aleșii județeni au votat pentru reabilitarea drumului județean 203L, pe tronsonul Cozieni- Bozioru- Brăești. Pentru această reparația acestei șosele, reprezentanții Consiliului Județean fac demersuri să fie prinsă în programul Național de Dezvoltare Locală.
Un alt drum prins pe agenda reabilitărilor este DJ 203K, pe tronsonul cuprins între limita cu județul Brăila până la afluirea în Șoseaua Europeană. Totodată, lucrările de asflatare a porțiunii din această șosea cuprinsă între Mărăcineni și plaiul Nucului, sunt aproape de a fi demarate.
Anul acesta, Consiliul Județean a reușit asflatarea drumurilor care duc către Muzeul chihlimbarului din Colți, dar și a unei șosele din comuna Pietroasele, ce face legătura cu locul în care a fost descoperită Cloșca cu puii de aur.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Da 90% in setembrie 2016 :)) asta nu stie ce vorbeste.minte de ingheata apele in mijlocul verii. suntem in iulie 2017 si nu cred ca este asfaltat mai mult de 25-30% din drum….mars la cotet

LĂSAȚI UN MESAJ