DSP caută director executiv și un adjunct! ANFP a publicat anunțurile de angajare

0
156

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de director executiv și director adjunct la nivelul a 26 de direcții de sănătate publică din țară. Printre ele se numără și DSP Buzău condusă în acest moment de Cristina Ungureanu, delegată la scurt timp după plecarea directorului Daniela Dumitru. Concursurile vor fi organizate începînd cu data de 5 aprilie.
Agenția Națională a Funcționarilor Publici a anunțat că se vor organiza concursuri de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere vacante de director executiv și director adjunct al direcțiilor de sănătate publică. Nu mai puțin de 26 de direcții din țară fie nu au un director executiv fie sunt conduse de unul instalat interimar cum este și cazul DSP Buzău. Concursul pentru ocuparea funcției executive de conducere va fi organizat în ziua de 5 aprilie iar pentru directorii adjuncți ANFP va organiza proba scrisă o zi mai tîrziu, în data de 6 aprilie.
Candidatul ideal trebuie să fi absolvit studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea medicină, să deţină gradul de medic specialist sau medic primar într-una din specialităţile de sănătate publică, epidemiologie, igienă şi medicina muncii, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 3 ani. Candidații care vor trece de proba scrisă, vor urma să susțină proba interviului în care vor prezenta un proiect de management.
La Buzău funcția de director executiv este ocupată cu delegație de juristul Cristina Ungureanu cea care a înlocuit-o pe Daniela Dumitru, economist. Concursurile se vor suține la sediul ANFP din București.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ