DUBLU SENS PE O PORȚIUNE DIN STR. PIETROASELE! NOUTĂȚILE DIN TRAFIC DIN ZONĂ VOR CONTINUA

0
1404

Traficul de pe străzile Frăsinet, Chiristigii și Pietroasele a dat multe bătăi de cap autorităților locale. Cele trei artere concentrează un număr impresionant de autoturisme în momentele zilei în părinții își duc și aduc copii la școală, dar și seara când buzoienii merg la shopping în mall-uri. După inversarea sensului unic pe strada Pietroasele, ambuteiajele din fața Școlii nr.11 au dispărut, dar dopurile în trafic s-au mutat în alte intersecții. În urma reclamațiilor conducătorilor auto și a riveranilor, primăria a luat decizia ca pe o porțiune de pe strada Pietroasele să se circule din nou pe ambele sensuri.
Măsura anunțată încă de săptămîna trecută a fost instituită astăzi. Cum era de așteptat unii dintre șoferi au fost luați prin surprindere de instituirea dublului sens. În aceeași capcană au căzut chiar și polițiștii rutieri.
Părerile șoferilor intervievați azi după noua modificare au variat între “mult mai bine” și “cea mai mare prostie”.
Noutățile din trafic Frăsinet – Pietroasele – Chiristigii vor continua. Primăria municipiului Buzău a anunțat un sens giratoriu la intersecția străzilor Frăsinet și Chiristigii, dar și semafoare cu buton în zona rondului din zona centrelor comerciale. În același timp, pentru limitarea blocajelor, trecerile de pietoni au fost mutate la 30 de metri depărtare de sensul giratoriu.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ