DUDAȘ CONTESTAT! Nu s-a votat Cons. De Adm. de la SCPTO

0
329

Discuții tensionate astăzi în consiliul local la proiectul de numire a membriclor Consiliului de Administrație al Piețe Târguri și Oboare. Consilierii din opoziție au reclamat prezența pe lista membrilor a profesorului Dan Dudaș. Membru și în trecut a consiliului de administrație, Dudaș a fost sancționat cu 3.000 de lei de către Curtea de Conturi pentru că nu și-a îndeplinit corect atribuțiile. Consilierii din opoziție au votat împotriva lui Dudaș, dar în acest fel au votat împotriva întregii liste.
Eroarea de calcul a trecut și de vigilența consilierilor locali PSD și ALDE care l-au respins pe fostul director al Colegiului Mihai Eminescu și o dată cu el întreaga listă. Constantin Toma a sesizat problema și i-a muștruluit pe colegii săi de la PSD.
Totodată, prin proiectul de hotărîre, conducerea societății și membrii consiliului de administrație vor beneficia de drepturi bănești înjumătățite.
O parte dintre consilieri au venit cu ideea de a se prezenta în plenul executivului fără a fi remunerați, soluție care a stîrnit zîmbete.
Pentru a se alege totuși Consiliul de Administrație se va organiza o ședință extraordinară.
Consilierul independent, C-tin Ionescu, a venit cu propunerea ca poziţia ocupată de profesorul de fizică Dan Dudaş pe lista membrilor consiliului de administraţie să fie ocupată de Costel Vînătoru, cercetător la Staţiunea de Cercetare Legumicolă Buzău.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ