DUEL CU „LANTERNA ROŞIE”! Duminică, ora 10: Stejarul Buzău – CS Mănăştur

0
69

Partidă importantă pentru rugbistii buzoieni, duminică dimineată în Parcul Tineretului. Stejarul Buzău va întâlni pe arena „Printul Ghica” ultima clasată, CS Mănăstur, iar buzoienii au nevoie de victorie pentru a se mentine în cursa pentru locul doi. Meciul este programat pentru ora 10, iar accesul spectatorilor este gratuit. În cursa pentru locul doi în Divizia Naţională de Seniori, Stejarul Buzău va întâlni duminică pe teren propriu ultima clasată a ligii secunde, CS Mănăştur. Buzoienii au nevoie de victorie pentru a se menţine pe podiumul ierarhiei din DNS.
Oficialii din Parcul Tineretului sunt încrezători înaintea confruntării programate pe arena „Prinţul Ghica”. Cu două zile rămăse până la jocul de duminică, rugbiştii antrenaţi de Costică Merşoiu ocupă ultimul loc de pe podium, cu 30 de puncte, la trei distanţă de viceliderul CSM Bucovina Suceava.
Duelul dintre Stejarul Buzău şi CS Mănăştur va începe duminică, de la ora 10:00, pe stadionul din Parcul Tineretului. Accesul spectatorilor este gratuit.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ