DUELUL GENERAŢIILOR! Fortius şi Luceafărul se bazează pe jucători tineri

0
63

Luceafărul si Fortius Buzău s-au întâlnit recent în Cupa României, iar ambele reprezentante ale judetului în al doilea esalon al futsalului românesc au oferit un joc interesant, având în componentă mai multi jucători tineri. Problemele financiare au făcut ca cele două echipe să apeleze la fotbalisti neexperimentati, însă tehnicienii ambelor echipe au avut surprize plăcute după confruntarea directă.
Luceafărul Buzău a câştigat cu 5 la 4 confruntarea cu Fortius din Cupa României folosind mai mulţi jucători tineri. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în tabăra adversă, unde tehnicianul Gheorghe Hăhăianu a trimis în teren fotbaliştii care au jucat mai puţin în actuala stagiune. Întâlnirea dintre puştii celor două echipe buzoiene a fost un adevărat spectacol pentru cele câteva sute de buzoieni prezenţi sâmbătă în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.
Preşedintele formaţiei Luceafărul Buzău vrea să modifice politica de transferuri a clubului. Din cauza bugetului mic, oficialul buzoian vrea să se axeze pe jucători tineri, dornici de afirmare, în detrimentul jucătorilor cu salarii consistente.
În perioada imediat următoare, Luceafărul Buzău va înfiinţa o grupă de copii şi juniori care va fi condusă de George Marcu, fostul căpitan al formaţiilor Gloria Buzău şi CS Otopeni.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ