EDUCAŢIE PRIN BASCHET! Proiect educaţional-sportiv desfăşurat de CSS la Monteoru

0
243

Clubul Sportiv Şcolar Buzău organizează la sala de sport din staţiunea Sărata Monteoru în acest weekend, un proiect educaţional sportiv sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale. Este vorba despre o competiţie de baschet dedicată micuţilor de 8-10 ani, la care vor lua parte mai multe cluburi din zona de sud-est a ţării.
În acest weekend va avea loc, la Monteoru, proiectul educaţional-sportiv „Oportunităţi de dezvoltare şi învăţare a jocului de baschet în rândul copiiilor de 8-10 ani”. Acţiunea face parte din Calendarul Activităţilor Educaţionale Regionale şi se desfăşoară sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale.
Opt cluburi cu activitate juvenilă în baschet vor fi prezente în localitatea buzoiană, vreme de două zile. Printre acestea se află CSM Râmnicu Sărat şi CSS Buzău, clubul organizator.
Întrecerea reprezintă un proiect pilot al CSS Buzău alături de Ministerul Educaţiei, se află la prima ediţie şi are ca scop deprinderea primelor noţiuni din baschet a copiiilor de 8 – 10 ani într-un mediu potrivit.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ