EDUCATOARE ȘI DANSATOARE! Directorul GPP nr. 6 a demisionat

0
653

În urmă cu câteva săptămâni, în spațiul virtual au apărut mai multe poze și filmulețe cu o educatoarea care predă la Grădinița cu program prleungit numărul 6 din municipiu și care dansează într-un bar, îmbrăcată sumar. Imediat după apariția acestora, conducerea unității de învățământ a constituit o comisie care să ancheteze cazul. La final, o parte dintre membrii comisie au concluzionat că imaginile nu afecetează activitaea didactică a educatoarei. Această situație a condus la nemulțumirea directorului grădiniței, Maria Fuștei, care a decis să își dea demisia de onoare. Pentru că se află de 10 ani în funcția de conducere și este recunoscută pentru implicarea sa în activitatea educațională, colegele Mariei Fuștei au încercat să o convingă să revină asupra decizie. În acest sens, o delegație formată din cadre didactice, părinți și personal nedidactic au mers astăzi la Inspectoratul Școlar pentru a cere sprijin.
Conducerea Inspectoratului Școlar a declarat că a purtat deja o discuție cu directorul grădiniței și speră ca aceasta să revină asupra decizie de a demisiona. Totodată, se caută și posibilități ca educatoarea vizată să fie transferată către o altă unitate.
Deocamdată, Inspectoratul Școlar nu are alte pârghii prin care poate interveni pentru schimbarea deciziei dictate de către comisia de disciplină. În aceste condiții, rămâne varianta ca directorul grădiniței să revină asupra decizie de a demisiona ori educatoarea în cauză să demisioneze ori să se mute la altă unitatea de învățământ.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ