ELECTROCUTAT DE LA UN SELFIE! Copilul de 12 ani a decedat

0
126

Dorința de a avea poze cât mai reușite pentru paginile de socializare pune în pericol tot mai multe persoane. Ultimul caz s-a înregistrat în acest sfârșit de săptămână. Un copil în vârstă de 12 ani din Gherăseni a venit la Buzău în vizită la o rudă după ce înainte se distrase în Drăgaică. Băiatul se juca în Gara CFR cu verii lui și alți copii când s-a întâmplat nenorocirea. La un moemnt dat, puștiul s-a urcat pe un vagon dezafectat de pe linia 20, dar a provocat un arc electric care l-a aruncat la pământ. În cădere, copilul s-a lovit de scara vagonului. Martorii au chemat ambulanța, iar echipajul medical i-a acordat primul ajutor și l-au transportat la Spitalul Județean.
Medicii din Buzău l-au stabilizat pe copil și au solicitat un elicopter SMURD care a preluat băiețelul și l-a transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Din păcate, în dimineața zilei de duminică, băiatul a decedat.
Medicii atrag atenția că aceste fotografii în apropierea trenurilor sau chiar pe vagoane au devenit o modă printre copii. Micuții nu conștinetizează că sunt în pericol și atunci când nu ating firele pentru că sunt în zone periculoase, în care se pot produce arcuri electrice.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ