ELEVII CONTINUĂ CURSURILE, ON LINE

0
12

Pandemia de coronavirus ține, în continuare, școlarii în casă, în fata calculatoarelor sau a tabletelor. Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a hotărât ca școlile și grădinițele să rămână închise până pe 11 ianuarie 2021.
Miercuri , elevii din Buzău ar fi trebuit să înceapă cursurile în clasă, după ce timp de timp de o lună au studiat on-line. Toate unitățile de învățământ preuniversitar sunt închise fizic din 9 noiembrie, iar pe 9 decembrie ar fi expirat perioada de 30 de zile din ordinul de ministru . Însă, având în vedere evoluția situației epidemiologice până la data de 7decembrie, care arată o creștere a numărului de persoane infectate, Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a luat decizia de prelungi perioada în care cursurile se desfăşoară on-line. Până la intrarea în vacanța de iarnă, adică pe 22 decembrie, elevii vor continua cursurile de acasă.
La nivelul județului Buzău, aproape 10.000 de preșcolari, circa 18.000 din învățământul primar, 16.000 gimnazial și aproape 15.000 din sistemul liceal și profesional, învaţă on-line, începând din 9 noiembrie .

Iuliana Sârbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ