Elevii de 10 vor fi premiați de Consiliul Județean

0
1

Invititați în plenul ședinței din luna iulie
Cei 9 elevi buzoieni care au obținut media generală 10 la Evaluarea Națională vor fi premiați de președintele Consiliului Județean Buzău în cadrul ședinței ordinare care va avea loc în luna iulie. Există resurse financiar pentru orice înseamnă valoare, a precizat șeful legislativului județean.
Președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat că îi va premia pe elevii care au obținut nota 10 la Evalurea Națională, precizând că întotdeauna vor exista bugete prin intermediul cărora toți cei care au obținut rezultate deosebite să poată fi recompensați.
Absolvenții vor fi invitați în luna iulie în plenul Consiliului Județean Buzău.
SURSA PETRE EMANOIL NEAGU
“Media 10 la Evaluarea Natională, un ideal atins anul acesta de 9 buzoieni, care merită toate felicitările noastre! Vorbim despre inteligență, dar și multă muncă, despre plăcerea de a învăța, dar și despre sacrificarea altor bucurii. În cele din urmă, vorbim de EXCELENȚĂ, pe care o vom premia în luna iulie la Consiliul Județean Buzău. Elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, împreună cu cei ce vor obține media 10 la examenul de Bacalaureat vor fi invitații noștri de onoare din ședința ordinară a lunii iulie.”, a transmis pe Facebook președintele Consiliului Județean Buzău.
9 elevi din județul Buzău au reușit performanța de a obține media generală 10 după cele două probe la Limba și literatura română și Matematică. Primele locuri au fost împărțite între Colegiul Național “B.P.Hasdeu”, Școala Gimnazială “Căpitan Aviator Mircea T.Bădulescu”, Școala Gimnazială Nr.11, Școala Gimnazială Nr.1 din Râmnicu-Sărat și Colegiul Pedagogic.

1 Teodora Chiței – Colegiul Național “B.P.Hasdeu” Municipiul Buzău
2 Ioana Alexia Vlad – Colegiul Național “B.P.Hasdeu” Municipiul Buzău
3 Anca Maria Oprea Școala Gimnazială “Căpitan Aviator Mircea T.Bădulescu” Municipiul Buzău
4 Ștefania Nechita Școala Gimnazială “Căpitan Aviator Mircea T.Bădulescu” Municipiul Buzău
5 Radiana Pârvu Școala Gimnazială Nr.1 Municipiul Râmnicu-Sărat
6 Mihail Drăgan Școala Gimnazială Nr.11 Municipiul Buzău
7 Ana Maria Mocanu Colegiul Național Pedagogic “Spiru Haret” Municipiul Buzău
8 Bianca Alexia Ifrim Școala Gimnazială Nr.1 Municipiul Râmnicu-Sărat
9 Irina Maria Alexandru Școala Gimnazială Nr.11 Municipiul Buzău

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ